Támogatottak

Ismerkedjen meg támogatottainkkal és díjazottjainkkal! 

Sport

2018-ban a MOL Tehetségtámogató Program keretében összesen 84 fiatalnak nyújt támogatást 31 millió forint értékben a MOL Alapítvány kuratóriuma. A támogatottak között olyan tehetséges fiatalok szerepelnek, mint Özbas Szofi cselgáncsozó és Németh Nándor úszó. Ismerkedjen meg néhány támogatottunkkal részletesebben!

TOVÁBB »

Művészet-Tudomány

A MOL Tehetségtámogató Program művészet-tudomány kategóriájában a 2017/2018-as évben 79 fiatal és csapataik nyertek el támogatást több mint 16 millió forint értékben. Ismerkedjen meg részletesebben néhány idei támogatottunkkal!

TOVÁBB »

Civil szervezetek

2017-ben a MOL Gyermekgyógyító Program keretében 39 nonprofit szervezet élmény- és művészetterápiás programja részesült több mint 45 millió forint támogatásban. A nyertes pályázatnak köszönhetően valósulhat meg beszédfogyatékkal élő gyerekekek fejlesztése zeneterápiával a Bliss Alapítvány szervezésében. A Szombathelyi Evangélikus Egyházközösség Szeretetszolgálat Alapítvány fenntartásában vizitel szombathelyi és soproni kórházak gyerekosztályán a Doktor Bohóc Mosolyszolgálat.


A 2017-ben negyedik alkalommal meghirdetett Kösz! Programra összesen 162 pályamunka érkezett, ezekből 52-öt tudott díjazni a kuratórium több mint 19 millió forint értékben. A pályázat keretében a szervezetek iskolai közösség szolgálati projektjeikhez nyerhettek támogatást: anyagköltségre, fogyóeszközökre, kommunikációs és dokumentációs eszközökre, utazási vagy szállítási költségre és a mentor (IKSZ koordinátor) költségeire.


TOVÁBB »

Díjazottak

A MOL Mester-M Díjjal olyan tanárok és edzők példaértékű munkáját ismeri el a MOL Alapítvány kuratóriuma, akik eddigi pályafutásuk során sokat tettek a fiatal tehetségek felfedezéséért.

A "Média a Tehetségekért Díj"-ra az újságírók és a média munkatársai pályázhatnak fiatal tehetségekkel foglalkozó cikkel, riporttal, interjúval. A MOL Alapítvány célja, hogy a felhívás által a fiatal tehetségek minél szélesebb nyilvánossághoz jussanak.

TOVÁBB »