Pályázatok

Sport

A MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája a 10-18 év közötti fiatal sportolók támogatását tűzte ki célul, akik már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, és továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük. A nyertesek eszköztámogatásban vagy útiköltség támogatásban részesülnek.

Művészet-Tudomány

A MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriája olyan 10-18 év közötti fiatalok támogatását tűzte ki célul, akik a művészet, a társadalom- vagy a természettudományok területén már bizonyították tehetségüket országos vagy nemzetközi versenyeken, kiállításokon, és továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük. A pályázatot évente egyszer hirdetjük meg, a nyertesek eszköztámogatásban vagy útiköltség támogatásban részesülnek.

Civil szervezeteknek és közösségeknek

A MOL Gyermekgyógyító Program nonprofit szervezetek élmény-és művészetterápiás programjait támogatja. A krónikusan beteg, fogyatékkal élő vagy veszélyeztetett gyerekeknek szóló terápiás foglalkozások, táborok költségeire évente egyszer pályázhatnak a szervezetek.

A KÖSZ! Programban olyan magyarországi nonprofit szervezetek és egyházi szervezetek, intézmények pályázhatnak, akik fogadószervezetként vesznek részt az Iskolai Közösségi Szolgálatban és programot valósítanak meg 9-12. évfolyamos diákok számára.

Díjak

A MESTER-M Díj azoknak az áldozatkész tanároknak, edzőknek a munkáját ismeri el, akik a fiatal tehetségek, későbbi sikeres sportolók, művészek, tudósok elindításában nagy szerepet játszanak.

A Média a Tehetségekért Díj azoknak az újságíróknak a munkáját ismeri el, akik sokat tesznek azért, hogy a közvélemény is megismerje a fiatal magyar tehetségeket. Bemutatják a példaértékű fiatal sportolók, művészek és tudósok pályafutását, felkészülését, sikereit és céljait.

A Családom a szponzorom! díjjal lehetőséget biztosítunk a 10-18 éves fiatalok számára, hogy bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktől, családjuktól eddigi eredményeik eléréshez a sport vagy a művészet területén.