Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Pályázati programjaink adatkezelésére és teljes működésünkre kiterjedő átfogó adatvédelmi szabályzatunkat a letölthető dokumentumok között találja a lap alján.

Adatvédelem
Az Ön megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos a MOL Alapítvány számára. A MOL Alapítvány az interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

A MOL Alapítvány bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot - a személyes adatok védelméről szóló – érvényes jogszabályok (Magyarországon az 2011. évi CXII. törvény) rendelkezései szerint kezel.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát önként eljuttatja a MOL Alapítványhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a MOL Alapítvány - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Adatok felvétele
A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez bizonyos személyes adatokra szükség van.

A MOL Alapítvány a következő szolgáltatásokhoz kérhet személyes adatokat:

  • hírlevélre feliratkozás

A rendelkezésünkre bocsátott személyes a következők lehetnek:

  • név
  • e-mail cím

Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt a MOL Alapítvány tájékoztatja az érintetteket az adott konkrét adatkezelés szabályairól, illetve beszerzi a konkrét adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, mely bármikor visszavonható.

A MOL Alapítvány az általa kezelt személyes adatokat harmadik személy számára - a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével ill. az érintett hozzájárulása nélkül - semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság
A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében társaságunk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

Tájékoztatás
Írásbeli kérés esetén a MOL Alapítvány tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

 

Letölthető dokumentumok

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Megadott személyes adatainak törlését az info@molalapitvany.hu e-mail címen kérheti.