Egy ország vívói a páston

SPORT 2017. november 27.

Egy ország vívói a páston

Szilágyi Áron, Szatmári András, Márton Anna, Pusztai Liza, Bányai Zsombor és Siklósi Gergely is kiemelkedő eredményekkel fejezte be a Vívók Országos Bajnokságát.
ITF Taekwon-do: Mezei Nikolett világbajnok lett Dublinban

SPORT 2017. november 24.

ITF Taekwon-do: Mezei Nikolett világbajnok lett Dublinban

A 14 éves versenyző hatalmas büszkeséget hozott Battonya városának Írországban.
Barcelonában Gledura Benjámin veretlenül lett első

SPORT 2017. november 20.

Barcelonában Gledura Benjámin veretlenül lett első

Barcelonában Gledura Benjámin elsőségével fejeződött be a 13-as kategóriájú, 2563-as Élő-átlagú, tíz résztvevős nagymesterverseny. Legfiatalabb nagymesterünk veretlenül ért célba, kedvezőbb Berger-Sonneborn pontszámával végzett az élen a rajtlistát vezető francia Laurent Fressinet előtt.
Pantelics Bence az U22-es Kyokushin Karate Európa Bajnokságon bronzérmet szerzett

SPORT 2017. november 20.

Hosszú készülés előzte meg a novemberi U16 & U22 Shinkyokushin Európa Bajnokságon való részvételt a Castrum SC-ben. A nyáron fekete övet szerzett Pantelics Bence mindent megtett az éremszerzésért.
Szántai Luca ifjú küzdőszellem

SPORT 2017. november 15.

Szántai Luca ifjú küzdőszellem

A 14 éves Szántai Luca a XXII. WKF Karate Diákolimpia országos döntőjében két szép eredményt is elért. Álma, hogy egyszer olimpián is szerepeljen.
Slihoczki Ádám erős évet evezett össze

SPORT 2017. november 06.

Slihoczki Ádám erős évet evezett össze

A ciprusi szövetség hagyományos nemzetközi versenyén vett részt öt fiatal kajak-kenus. A hat ország részvételével megtartott viadalon 17 érmet, köztük kilenc aranyat nyertek a magyarok, köztük Slihoczki Ádám is, a MOL Tehetségtámogató Program dunaújvárosi kenusa.
Sportlövő siker: Péni István olimpiai számban vezeti a világranglistát

SPORT 2017. november 03.

Sportlövő siker: Péni István olimpiai számban vezeti a világranglistát

A 20 éves sportlövő az olimpia programján szereplő légpuskában az első, az 50 méteres 3x40 lövéses összetett számban pedig a második helyen áll a Nemzetközi Sportlövő Szövetség (ISSF) legfrissebb világranglistáján, amelyen légpuskában Sidi Péter a harmadik.
Mitől Roger Federer a világ legértékesebb sportolója?

SPORT 2017. október 27.

Mitől Roger Federer a világ legértékesebb sportolója?

Októberben egész napos médiatréninget szerveztünk a MOL Tehetségtámogató Program sportolói számára. A képzés célja az volt, hogy felkészítsük az utánpótláskorú versenyzőket a médiaszereplés gyakorlatára, a magabiztos nyilatkozatokra és saját sportolói márkájuk felépítésére. Nézze meg az eseményről...