Baji Balázs és Márton Anita az Év atlétái

SPORT 2016. december 01.

Baji Balázs és Márton Anita az Év atlétái

A MOL Tehetségtámogató Klasszis Program két évek óta támogatott, Rióban is sikerrel szereplő sportolóját a Magyar Atlétikai Szövetség évzáró eseményén díjjal ismerték el.
A rövidpályás gyorskorcsolyázó jó formában van

SPORT 2016. november 23.

A rövidpályás gyorskorcsolyázó jó formában van

Erőnlétben és gyorsaságban is előrelépett az előző szezonhoz képest Jászapáti Petra, aki egyéni csúcsokkal kezdte a rövidpályás gyorskorcsolyázók világkupa-szezonját.
Hogyan menedzseljük a sportolót?

SPORT 2016. november 16.

Hogyan menedzseljük a sportolót?

November 24-én Körkapcsolás – Sport az élet! címmel rendez konferenciát a Magyar Projektmenedzsment Szövetség a Larus Étterem és Rendezvényközpontban. Az eseményen az Új Európa Alapítvány támogatottja, Péni István olimpikon sportlövő is előad.
Pantelics lett a legharcosabb

SPORT 2016. október 27.

Pantelics lett a legharcosabb

Október 22-én Budapesten rendezték meg a Dream Cup World Utánpótlás Kyokushin karate versenyt, ahol U18-as kategóriában Pantelics Bence győzött.
EB bronz után felnőttversenyek

SPORT 2016. október 04.

EB bronz után felnőttversenyek

Pupp Réka címvédőként bronzérmet szerzett szeptemberben a junior cselgáncsozók spanyolországi Európa-bajnokságán Malagában, mellyel maga mögött hagyja a fiatal korosztály versenyeit.
Csonka András ezüstérmet szerzett a riói paralimpián

SPORT 2016. szeptember 13.

Csonka András ezüstérmet szerzett a riói paralimpián

A riói paralimpia asztaliteniszversenyének S8-as kategóriájában a dobogó második fokára állhatott egykori támogatottunk, Csonka András, aki a döntőben kikapott a kínai címvédő Csao Suajtól. A sportoló az Új Európa Alapítvány arcai jubileumi szavazásának is egyik jelöltje.
Világranglistás a 17 éves íjászlány

SPORT 2016. szeptember 12.

Világranglistás a 17 éves íjászlány

Támogatottunk, Prokaj Kiara íjász az utóbbi hetekben két világversenyen is sikert ért el, ezzel felkerült a legnagyobbnak számító World Archery világranglistájára.
Riói büszkeségeink

SPORT 2016. augusztus 22.

Riói büszkeségeink

Szilágyi Áron kardvívásban megvédte olimpiai bajnoki címét, Márton Anita bronzérmet szerzett súlylökésben, Kapás Boglárka szintén a dobogó harmadik fokára állhatott a 800 méteres gyorsúszás döntője után. Egykori és jelenlegi támogatottjaink, ők hárman és még számos kiemelkedő fiatal sportoló tett...