Zs. Tóth Anna Világkupa győztes

SPORT 2015. május 07.

Zs. Tóth Anna Világkupa győztes

A MOL Tehetségtámogató Program fiatal öttusázója páros vegyes váltóban aranyérmet szerzett a felnőttek között a kecskeméti Öttusa Világ-kupa versenyén.
Induljon életed nagy története!

SPORT 2015. március 11.

Induljon életed nagy története!

Támogatottaink sorra bizonyítanak a sport területén. Ragadd meg a lehetőséget, pályázz Te is! 2015-ben március 31-ig pályázhatnak a tehetséges és eredményes fiatal sportolók a MOL Tehetségtámogató Programra. A felhívást idén az „Induljon életed nagy története!” című kampányvideóval népszerűsíti az...
Vívóink dobogóra álltak a junior és kadet Európa-bajnokságon

SPORT 2015. március 03.

Vívóink dobogóra álltak a junior és kadet Európa-bajnokságon

A MOL Tehetségtámogató Program résztvevői is indultak március elején a junior- és kadet vívó Európa-bajnokságon: Márton Anna arany, Dósa Dániel és Bányai Zsombor ezüst éremmel tértek haza.
Kiosztották az Héraklész-díjakat

SPORT 2015. február 16.

Kiosztották az Héraklész-díjakat

A MOL Tehetségtámogató Program sportolói szép számmal képviselték magukat a Héraklész Díjátadó Gálán, ahol ünnepélyes keretek között díjazták 2014 legeredményesebb utánpótláskorú sportolóit.
Teremíjász az élen

SPORT 2015. február 04.

Teremíjász az élen

Orosz Viktor, a MOL Tehetségtámogató Program ifjú sportolója egy aranyérem megszerzésével indította el az idei évet: megnyerte a teremíjász világkupa sorozat európai fordulóját.
Felnőttek között is sikeres

SPORT 2015. február 02.

Felnőttek között is sikeres

A MOL Tehetségtámogató Programban résztvevő Jászapáti Petra gyorskorcsolyázó, miután ősszel megnyerte a felnőtt országos bajnokságot, az európai szintéren is megmutatta tudását: csapattársaival harmadik helyezést értek el váltóban az Európa-bajnokságon
Két bronzérmet is szereztek tőrözőink

SPORT 2015. január 15.

Két bronzérmet is szereztek tőrözőink

Tóth Janka és Dósa Dániel, a MOL Tehetségtámogató Program résztvevői bronzérmet szereztek a korosztályos Világkupán.
Sikert sikerre halmoz

SPORT 2014. december 17.

Sikert sikerre halmoz

Valkusz Máté másodszor lett Európa legjobb U16-os versenyzője. A MOL Tehetségtámogató Programban résztvevő teniszező ezzel újabb kiemelkedő eredményt ért el.