Ezt az összeget a fiatal tehetségek és a beteg gyermekek támogatására fordítjuk - Segítsen Ön is, hogy még több gyermeknek segíthessünk!

Kövesse az alábbi lépéseket! Rendelkezni az adóbevallással együtt 2018. május 22-ig lehet!

1. Ha Önnek a NAV készítette el az adóbevallását, akkor az alábbi felületen megtekintheti azt:
http://nav.gov.hu/nav/szja/szja. Amennyiben van Ügyfélkapuja, rendelkezhet is az 1% felajánlásáról ezen keresztül (https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login) az alábbi lépéseket követve:).

- Adóbevallása jóváhagyásához kattintson az „Átnézem” gombra, „Teljes tervezet” feliratra kattintva megnézheti a részleteket. Ha ezek az adatok az Ön nyilvántartásával megegyeznek, kattintson az „Elfogadás” gombra. Ezzel ön sikeresen benyújtott a 2017. évről szóló személyi jövedelemadó bevallását.

- Bevallása mellett megtalálja az 1+1 %-os nyilatkozat ablakot, ahol a „Nyilatkozom” gombra kattintva rendelkezhet adója 1%-áról, ezzel segítve a támogatásra szorulókat. Az „Azonosítás” gombra kattintva írja be személyes adatait, ha hozzájárul hogy a címadatokat átadhatják a kedvezményezett civil szervezet számára (nem kötelező).

- Töltse ki a Rendelkező Nyilatkozatot. A kedvezményezett adószáma rovatba írja be kötőjel nélkül a 19330381-1-43 adószámunkat, így támogathatja a tehetséges gyerekeket és a gyermekegészségügyi civil szervezeteket. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.

- Rendelkezhet továbbá adója +1%-áról egy technikai számmal rendelkező egyház számára.

- Kattintson a „Mentés” gombra, de figyeljen oda, mert ez még nem azonos a nyilatkozat véglegesítésével!

- Kattintson a „Beadás” gombra, ezzel nyilatkozatát sikeresen beküldte, más teendője nincs.

2. Papír alapú nyilatkozat leadásához nyomtassa ki a 17SZJA nyomtatványt erről az oldalról: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login (bal alsó sarok), töltse ki rajta személyes adatait és adja postára a NAV számára az adóbevallásával együtt vagy attól elkülönülten. A lezárt borítékon ne felejtse el feltüntetni adóazonosító jelét, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve aláírni a borítékot. Felajánlása csak így ér célba!

Mire fordítjuk a felajánlást?

Alapítványunk a MOL Tehetségtámogató Program keretében a sport, művészet, tudomány területén évente kb. 200-220 tehetséges gyermeknek nyújt anyagi támogatást eszközvásárláshoz vagy ahhoz, hogy eljussanak számukra fontos hazai, nemzetközi versenyekre.

A MOL Gyermekgyógyító Programban évente közel 30 szervezet nyerheti el a támogatást művészet- és élményterápiás programjához. Olyan szervezetek dolgoznak ennek köszönhetően évek óta sikeresen, mint a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, a Mosoly Alapítvány vagy a Vak Diákok Sportegyesülete.

A KÖSZ! Program az iskolai közösségi szolgálatba bekapcsolódó civil szervezetek munkáját támogatja.

Mester-M Díjjal ismerjük el a fiatalokkal foglalkozó tanárok és edzők munkásságát, Média a Tehetségekért Díjjal az újságírók tevékenységét.

Amennyiben egyetért alapítványunk céljaival, a fiatal tehetségek és a gyermekegészségügy támogatásával, kérjük, ajánlja fel közhasznú alapítványunk számára személyi jövedelemadójának a civil szervezeteknek adható 1%-át.

Köszönjük támogatását!