SAJTÓKÖZLEMÉNYEK 2008

2008.10.02.

Egy élménnyel gazdagabban a gyógyulás útján

A MOL Új Európa Alapítványa 2008-ban negyedik alkalommal hirdette meg a Segíthetek? MOL ?Gyermekgyógyító" program pályázati kiírását. A pályázatokat élmény- és művészetterápiás programok támogatására nyújthatták be olyan nonprofit szervezetek, amelyek krónikusan beteg vagy fogyatékkal élő gyerekek rehabilitációjával és fejlesztésével foglalkoznak. A program idén több mint 42 millió forint támogatást nyújt összesen 32 szervezetnek.

Sajtóanyag 2008.10.02.

2008.05.25.

116 fiatal tehetség a MOL díjazottjai között

A Segíthetek? MOL Tehetségtámogató program sport kategóriájában az idén összesen 116 pályázó részesült támogatásban 25 millió forint értékben. Május utolsó vasárnapján, gyereknapon hirdették ki hivatalosan a támogatottak névsorát, az ifjú tehetségek közül sokan személyesen vették át a támogatásról szóló okleveleket a MOL gyermeknapi rendezvényén, és fogadták a zsűriben is résztvevő Talmácsi Gábor gratulációját.

Sajtóanyag 2008.05.25.

2008.03.18.

Nyeregben a MOL támogatottjai

Rendhagyó sajtótájékoztatóval indította az évet a MOL. Az eseményre az Új Európa Alapítványa által támogatott Magyar Lovasterápia Szövetség fóti fejlesztőközpontjában került sor, ahol meghirdetésre került a ?Segíthetek? MOL Tehetségtámogató program" idei pályázati programjának sport kategóriája, valamint átadták a Zöldövezet díjat is a program legsikeresebb pályázójának.

Sajtóanyag 2008.03.18.