Alapítványunk fogadja a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásait.

Amennyiben egyetért céljainkkal, ajánlja fel Ön is személyi jövedelemadójának 1%-át! A kapott támogatást minden évben az Alapítványunk által meghirdetett Tehetségtámogató Program egyik nyertesének támogatásában hasznosítjuk ezzel is hozzájárulva a fiatal sportoló, művész- vagy tudóspalánta tehetségének kibontakozásához.

Adószámunk: 19330381-1-43

A 2008. évi felajánlásokból az APEH által számunkra folyósított 38.003 Ft-ot a MOL Tehetségtámogató Programra fordítottuk.

A 2009. évi felajánlásokból az APEH által számunkra folyósított 31.936 Ft-ot a MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriájára fordítottuk.

A 2010. évi felajánlásokból a NAV által számunkra folyósított 54.297 Ft-ot a MOL Tehetségtámogató Program művészeti-tudományos kategóriája egyik pályázatának támogatására fordítottuk.

A 2011. évi felajánlásokból érkezett 105.378 Ft-ot a MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában Balogh Ádám zongorista támogatására fordítottuk.

A 2012. évi felajánlásokból nekünk átutalt 81.999 Ft-ot a MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriáján keresztül egy festőművésznek készülő fiatal pályázó eszköztámogatására fordítottuk.

A 2013. évi 126.385 Ft felajánlást MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában Virág Anna pályázati kérelmének támogatására fordítottuk, aki kutatásaihoz laptopot vásárolt az összegből.

A 2014. évben nekünk megítélt 103.385 Ft-ot ismét a MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriájába forgattuk vissza, Bálint Beatrix evezős támogatásához.

A 2015. évben elutalt 506.018 Ft-ot a MOL Tehetségtámogató Program Művészet-tudomány kategóriájában Sárréti Márton hegedűvásárlásának támogatására használtuk fel.